Чому лазерна епіляція вигідніша за гоління

Багато людей в місті Вінниця знають про зручність та ефективність видалення небажаної рослинності лазером, проте відмовляються від застосування апаратного методу через високу, на перший погляд, ціни. Враховуючи те, що необхідність підтримки гладкості шкіри, існує протягом усього життя, лазерна епіляція в результаті обходиться дешевше за використання верстата. Крім того, салонна процедура дозволяє заощадити чимало часу.

Фінансові вигоди

Щоб порівняти витрати на видалення волосся апаратним методом в салоні і витрати на гоління, наведемо як приклад маніпуляції з позбавлення рослинності в області пахв і бікіні.

Вартість одноразового станка для бритв становить близько 15 гривень. Якщо голити волосяний покрив, наприклад, раз на 5 днів, на рік потрібно 73 бритви, покупка яких коштуватиме 1095 гривень. Гель для гоління коштує близько 80, засіб після гоління – близько сотні, за рік виходить у сумі близько 1080 гривень. Разом мінімальні річні витрати на гоління становлять понад 2000. Якщо купувати хороші брендові верстати зі змінними картриджами, користуватися скрабами, засобами для уповільнення росту волосків, підсумкова сума буде набагато більшою.

Комплексна процедура епіляції бікіні та пахвових западин коштує 680 гривень, відповідно, курс процедур коштуватиме близько 6800. Вартість підтримуючих сеансів 2 рази на рік – 1360 гривень.

Для повної окупності витрат на лазерну епіляцію, порівняно з голінням, потрібно менше 7 років. Якщо порівняти витрати протягом усього життя, економія при виборі апаратного салонного методу більш ніж очевидна.

Економія часу

Сеанс лазерної епіляції області бікіні і пахв триває близько 40 хвилин, протягом року набігає 400 хвилин, протягом 5 років під час проведення профілактичних процедур 2 десь у рік – 720 хвилин. Одноразове гоління цих ділянок займає 20 хвилин, протягом року – 1460 хвилин. Тобто лазерна методика займає вдвічі менше часу протягом 5 років, ніж використання бритвенного верстата протягом одного року.

До додаткових переваг лазерної епіляції відноситься відсутність:

щетини; врослих волосків; подразнень; фолікуліту.

Оцінивши всі переваги видалення небажаної рослинності за допомогою лазера, не поспішайте викидати бритвене приладдя. Верстат для гоління знадобиться для видалення волосяних стрижнів, що відросли, між візитами в салон. Безпосередньо перед епіляцією (приблизно за добу) волосся також доведеться голити.

Крім того, протягом 2 тижнів до та після відвідування майстра варто утриматися від засмаги, протягом тижневого терміну перед та після епіляції – від занять спортом, плавання у басейні, лазневих процедур.

Звертаємо, що ціни можуть відрізнятися, дізнатися вартість лазерної еапіляції в м. Вінниця.


Переглядів: 2465
Поширень: 0

Останні новини