Створила Інтернет-магазин та продавала наркотики. У Вінниці затримали підозрювану

Працівники Управління боротьби з наркозлочинністю у Вінницькій області  спільно зі слідчими Вінницького районного управління поліції задокументували діяльність 32-річної жительки міста Дніпра, яка підозрюється в організації бізнесу з продажу наркотичних засобів через Інтернет-магазин. У правопорушниці поліцейські вилучили чергову партію амфетаміну на суму близько 300 тисяч гривень, який вона отримала у поштовому відділенні з метою подальшого перепродажу.  

Про це повідомляє ГУНП Вінницької області.

Жінка створила Інтернет-магазин, адмініструвала його та підшукувала там клієнтів для подальшого збуту наркотичного засобу шляхом закладок у різних регіонах країни. Саме так вона розповсюджувала наркотики у Вінницькій, Одеській та Дніпропетровській областях.

Вилучені пакети з наркотичною речовиною вагою близько 120 грамів направлені на експертизу.Підозрювана затримана у процесуальному порядку та перебуває в ізоляторі тимчасового тримання.

Слідчі дії проводяться в межах відкритого кримінального провадження з попередньою правовою кваліфікацією за  ч. 2 ст. 309 ККУ.


Теги: кримінал

Переглядів: 3554
Поширень: 0

Останні новини