У Вінниці створять робочу групу з безпеки руху пішоходів

Вчора, 20 січня, під час чергового засідання виконавчого комітету міський голова Сергій Моргунов доручив створити робочу групу з метою посилення заходів з безпеки руху пішоходів. До її складу увійдуть представники профільних служб міської ради, «Муніципальної варти» , також до її роботи залучать і правоохоронців.

Про це повідомляє Вінницька міська рада.

У рамках формування безпечного міського середовища необхідно посилити взаємодію муніципалітету та поліції, наголосив міський голова Сергій Моргунов. Так, на засіданні виконавчого комітету обговорили ситуацію щодо протидії правопорушень.

«Для нас дуже важливе питання безпеки у Вінниці, громадського порядку, спокою вінничан. Важливо, що поліція працює у цьому напрямку, але нам потрібно звернути увагу на випадки, коли є загрози для вінничан на пішохідних зонах, наприклад, останні події дрифтувань в центрі міста. Це несе небезпеку для мешканців. Є необхідність створити робочу групу для обстеження території руху пішоходів, зокрема, у парках, скверах, площах, на тротуарах, там, де є можливості заїзду, виїзду та зупинки автомобілів», - сказав очільник міста. 

За результатами обстежень робочої групи, будуть прийняті рішення щодо додаткового встановлення обмежувачів руху та нанесення дорожньої розмітки.


Теги: пішоходи

Переглядів: 3158
Поширень: 0

Останні новини