Вінницьким школярам створюють належні умови для занять спортом

Реморнт спортивної зали у Вінницькій гуманітарній початковій школі №25 завершили. Там замінили підлогу, освітлення, систему опалення, встановили ворота для міні-футболу, тощо. Про це повідомляє Вінницька міська рада.

«У школі №25 відремонтували спортивну залу площею 273 м2. Під час ремонтних робіт стіни очистили, заштукатурили та пофарбували. Також полагодили і пофарбували стелю, замінили дверні блоки, підлогу, електропроводку та освітлення. Переобладнали систему опалення – встановили радіатори з терморегуляторами. А щоб учні могли грати у міні-футбол, поставили ворота», – каже заступниця директора департаменту освіти Ірина Божок.

У 2022 році планують реконструювати спортивний майданчик і створити сучасний комплекс для занять фізкультурою і спортом у гімназії №6. Також планується збудувати спортмайданчик для ігрових видів спорту для учнів школи №19, облаштують спортмайданчики і у дитячих садочках №60 та №14, а в рамках реалізації БГІ у 2022 році виконають будівництво спортивних майданчиків ще й у школах № 5 та у Великих Крушлинцях.


Теги: школи

Переглядів: 2477
Поширень: 0

Останні новини