У Вінниці провели чемпіонат міста з лижних перегонів

Днями у Вінницькій міській територіальній громаді пройшов чемпіонат міста з лижних перегонів. Участь у змаганнях взяли понад 70 вінничан різного віку. Найменшому лижнику 9 років, найстаршому – 74. Серед учасників були як професійні спортсмени, так і звичайні любителі лижного спорту.

Про це повідомляє Вінницька міська рада.

 

Чемпіонат для вінничан організували комітет по фізичній культурі і спорту Вінницької міської ради спільно з Вінницьким відокремленим осередком всеукраїнської громадської організації «Спілка любителів лижних перегонів України». Змагання присвятили проведенню XXIV зимових Олімпійських ігор у Пекіні.

 

Учасники перегонів змагалися на різних дистанціях: від 500 м до 5000 м.

 

«Загалом за медалі і грамоти на чемпіонаті боролися 78 вінничан. Ставали на лижі діти, підлітки, молодь та пенсіонери. Вони спритно проходили дистанції та показали гарні результати. Головна мета змагань – популяризувати лижний спорт на території Вінницької громади, залучати до активного відпочинку дедалі більше містян та пропагувати здоровий спосіб життя», - каже голова Вінницького відокремленого осередку всеукраїнської громадської організації «Спілка любителів лижних перегонів України» Юрій Йолтуховський.

 

Переможцями чемпіонату стали 18 вінницьких лижників. Вони отримали грамоти, кубки та подарунки від комітету по фізичній культурі і спорту Вінницької міської ради та Вінницького відокремленого осередку ВГО «Спілка любителів лижних перегонів України».


Переглядів: 2487
Поширень: 0

Останні новини