Вінниця підтримує традицію щороку відкривати новий дитячий садочок. Депутати УСГ прокоментували подію

У Вінниці ввели в експлуатацію новий корпус дитячого садочка №16, який розрахований на 9 груп. Приміщення оснастили сучасним обладнанням та інвентарем. Нагадаємо, минулого року у Вінницькій міській територіальній громаді відкрили два нові садочки – у мікрорайоні Тяжилів та у Вінницьких Хуторах.

«Гарна традиція кожного року відкривати новий дитячій садочок, створюючи безпечні та комфортні умови для наших діточок. Сучасний харчоблок, ресурсна кімната, можливість займатись гуртковою роботою. А саме головне, що садочок зможуть відвідувати більше дітей», - зазначив депутат партії «Українська стратегія Гройсмана», голова постійної комісії Вінницької міської ради з питань освіти, культури, молоді, фізичної культури і спорту  Володимир Малінін.

Дитячий садочок №16 складається з двох корпусів. Нещодавно завершилась реконструкція першого з них, який був зведений ще у 1936 році та був розрахований на шість груп. Стару двоповерхову будівлю знесли. Новий корпус фактично збудували з нуля. Тепер оновлений корпус має додатковий – третій поверх, завдяки чому збільшилась загальна потужність закладу – з 12 до 15 груп.

«Мені надзвичайно приємно бачити результат виконаної роботи. У жовтні 2017 року старий корпус пішов тріщинами і тому дітей перевели в іншу частину дитсадочка. Здається, зовсім нещодавно тут була пустка, а тепер, як бачимо - триповерхова будівля для маленьких вінничан, - каже депутат міської ради від Вінницької обласної організації політичної партії «Українська стратегія Гройсмана» Віктор Мацера. - Будівлю звели за усіма затвердженими стандартами: енергозберігаючі вікна, утеплений фундамент і стіни. За рахунок цілковитого перепланування, кількість груп тут розшириться і буде можливість наповнити його дітками, які стоять в черзі Вінницької МТГ», - додав депутат партії «Українська стратегія Гройсмана» Віктор Мацера.



Переглядів: 3030
Поширень: 4

Останні новини