Місцева влада Вінниччини демонструє консолідацію сил заради стабільності регіону

Стала життєдіяльність міста та сприяння силам територіальної оборони – це завдання, яке стоїть перед громадою в умовах як зовнішніх, так і внутрішніх загроз. На цьому наголосив міський голова Сергій Моргунов під час координаційної ради за участі представників обласної влади, силових структур та територіальних громад.

Сьогодні, 16 лютого, відбулось спільне розширене засідання Координаційної ради з питань місцевого самоврядування та Колегії обласної державної адміністрації щодо завдань органів місцевого самоврядування області під час виконання положень Закону України «Про основи національного спротиву».

У заході взяли участь керівництво області та міста, депутати облради, керівники силових структур, очільники територіальних громад Вінниччини. «Мешканці міста та області мають розуміти, що ми згуртовані і готові до будь-яких викликів. Потрібно підтримати військових. 5 млн грн на формування територіальної оборони ми передбачаємо у міському бюджеті на цей рік, 3 млн грн – надає обласний бюджет», – каже Сергій Моргунов.

Також міський голова наголосив на тому, що завдяки спільним скоординованим діям можна буде забезпечити стабільність у Вінниці та Вінницькому регіоні



Переглядів: 2662
Поширень: 0

Останні новини