Сергій Моргунов: поширюємо дію програми «Муніципальне житло» на учасників бойових дій в Афганістані

Сьогодні, 17 лютого, виконком міської ради визначив дев’ятий об’єкт Програми «Муніципальне житло». Багатоквартирний житловий будинок з підземним паркінгом зведуть на вул. 600-річчя. Також доповнили категорії людей, які можуть долучитись до цієї програми. Тепер таку можливість отримали учасники бойових дій, які проходили військову службу в Афганістані.

Про це повідомляє Вінницька міська рада.

Під час засідання виконавчого комітету прийняли два важливих рішення, які стосуються продовження Програми «Муніципальне житло».

 

«Поширюємо дію програми «Муніципальне житло» на учасників бойових дій в Афганістані. На зустрічі з ветеранами Афгану у понеділок ми домовились, що опрацюємо таку можливість, адже люди готові долучатися до програми, і ми маємо їх підтримати. І сьогодні рішення затвердив виконком міської ради», – каже міський голова Сергій Моргунов.

Вже тринадцятий рік поспіль у Вінниці зводять багатоквартирні житлові будинки за Програмою «Муніципальне житло ВМТГ». За цей час збудували 10 багатоповерхівок. У 2021 році розпочали будівництво нового об'єкта на вулиці Анатолія Бортняка.

«Вінничани вважають муніципальне житло оптимальним варіантом поєднання ціни та якості. І за тринадцять років уже 805 вінницьких родин стали мешканцями муніципальних будинків. А це - наші медики, вчителі, атовці, люди з інвалідністю, чорнобильці, багатодітні та молоді сім’ї та інші категорії», – додав Сергій Моргунов.

 

Ці зміни до Програми «Муніципальне житло» буде розглядати депутатський корпус Вінницької міської ради на сесії, яка відбудеться у березні.



Переглядів: 2907
Поширень: 0

Останні новини