Сергій Моргунов подякував вінничанам, які прихистили у себе вдома переселенців

Вінниця і далі приймає внутрішньо переміщених осіб. У місті вже офіційно зареєструвалися 7314 людей, які виїхали з територій, де відбуваються бойові дії, повідомив міський голова. Він додав, що їм допомагають з розселенням та найпершими потребами. Необхідні продукти, речі, медикаменти родини можуть отримати у Міському центрі надання гуманітарної допомоги, який працює щодня.

«Вдячний кожному вінничанину, який прихистив у себе переселенців. Держава передбачила механізм підтримки для таких людей. Також чимало вінничан готові запропонувати житло, в якому не живуть самі. Але перед заселенням приміщення потрібно привести в порядок», - наголосив Сергій Моргунов.

Можна звертатись до міської ради, яка у співпраці з благодійними фондами допоможе безкоштовно підготувати його до здачі та застрахувати (довідки за телефонами: (0432) 695-595, (068) 408-7347, (093) 533-12-07).

«Впевнений, що завдяки спільним зусиллям ми можемо допомогти багатьом людям. Сильна громада проявляється не тільки у тому, як справляється з викликами, а і у ставленні до тих, хто потребує підтримки. Дякую за вашу чуйність та толерантність. Все буде Україна!» - говорить Сергій Моргунов



Переглядів: 3193
Поширень: 1

Останні новини