Вінниця отримала черговий вантаж з польського міста Бидгош

Сьогодні наше місто працює у штатному режимі. Комунальні послуги вінничанам надаються безперебійно. Аварійних відключень немає. Громадський транспорт ходить за графіком. Про це написав у своєму телеграм-каналі та на сторінці в мережі Фейсбук міський голова Сергій Моргунов.

Також очільник міста додав, що у магазинах все найнеобхідніше є. Логістичні маршрути вирівнюються, спільно з торговельними мережами вирішуються питання по поставках найважливіших товарів. Соцслужби разом з волонтерами продовжують допомагати людям, які залишились без даху над головою через війну. Чимало їдуть через Вінницю транзитом – забезпечуємо ночівлю та харчування.

«А на тривале проживання у нашому місті вже зареєструвались 8430 вимушених переселенців, з них – понад 2000 дітей. 7946 людей оформили статус внутрішньо переміщених осіб. У прозорих офісах люди отримують потрібні консультації, а у центрах надання гуманітарної допомоги – набори з продуктами та необхідними речами», - говорить Сергій Моргунов.

Крім того, міський голова розповів, що від благодійних організацій та партерів з-за кордону продовжує надходити гуманітарна допомога, яку передають переселенцям та містам, які потерпають від російських обстрілів.

«Отримали черговий вантаж з польського міста Бидгощ. Це продукти харчування, медикаменти, засоби гігієни, спальники. Сортуємо допомогу та передаємо за потребами. Злагоджена та згуртована робота дозволяє нам підтримувати у місті стабільність. Дякуємо нашим захисникам за спокій у Вінниці і кожен відвойований сантиметр української землі. Працюємо далі – разом до перемоги!» - зазначає очільник громади Сергій Моргунов.



Переглядів: 2823
Поширень: 0

Останні новини