В Україні стартує весняний призов 2022 року

В Україні стартує весняний призов 2022 року. У Вінницькому об’єднаному міському військовому комісаріаті, який переформували на Територіальний центр комплектування та соціальної підтримки, пояснили деталі, кому, коли та для чого необхідно туди прийти.

Про це повідомляє Вінницький ОМТЦК та СП.

Там зазначають, що з метою дотримання вимог керівних документів щодо військового обліку призовниківв умовах воєнного стану, визначення реального стану наявних призовних ресурсів, надання права на отримання відстрочок від призову з різних обставин в ході проведення заходів призову навесні 2022 року та відповідно до Указу Президента України від 29.12.2021 року №687\2021 "Про звільнення у запас військовослужбовців строковоївійськової служби, строки проведення чергових призовів та чергові призови громадян України на строкову військову службу у 2022 році", у зв'язку з повномасштабним вторгненням Росії, введенням воєнного стану та проведенням загальної мобілізації:

Усім громадянам чоловічої статті, не чекаючи повістки, впродовж 10 днів з початку весняного призову,які постійно або тимчасово проживають (внутрішньо переміщені особи) на території Вінницької МТГ, яким у період чергового призову виповнилось 18- років та які ще не досягли 27- річного віку, у яких закінчилась відстрочка від призову або не призвані раніше на строкову військову службу раніше за різних обставин, прибути ОБОВЯЗКОВО на призовну дільницю Вінницького ОМТЦК та СП. Це потрібно ВИКЛЮЧНО, для уточнення облікових даних та проходження медичної комісії. Адреса Вінницького ОМТЦК та СП: м. Вінниця вулиця О. Довженка, 28. При собі мати посвідчення про приписку до призовної дільниці та паспорт громадянина України.


Теги: призов

Переглядів: 3953
Поширень: 1

Останні новини