Вінницька «Нива» зіграла товариський матч з переселенцями

Сьогодні, 6 квітня, на стадіоні Вінницького міського палацу дітей та юнацтва імені Лялі Ратушної відбувся товариський футбольний матч між командами ФК «Нива» Вінниця та внутрішньо переміщених осіб.

У футбольній грі взяли участь переселенці з Миколаєва, Херсона, Харкова та Києва. Двоє з них грають у Прем‘єр-лізі U19, троє - у Першій Лізі України, і ще троє – у Другій. Усі вінницькі футболісти грають у Вищій Лізі Дитячо-юнацької футбольної Ліги України. Вікова категорія спортсменів від 17 до 19 років.

«Ми організували матч для того, щоб підтримати моральний дух хлопців у цей непростий для країни час. Ми розуміємо, наскільки важливо зараз всіма можливими способами підтримувати людей, які втекли від рашистських обстрілів і бомбардувань. Спорт дає змогу трішки відволіктися та психологічно розвантажитися. Учасники матчу майстерно вели м’яч, робили влучні передачі. Футболісти старалися показати весь арсенал своїх вмінь. У планах – найближчим часом провести знову такі товариські матчі. Від гри у всіх залишилися лише позитивні емоції», - сказав представник Вінницької обласної асоціації футболу Павло Форманюк.

Футболісти зіграли два тайми по 35 хвилин. За цей час команди забили 6 голів. Перемогу здобула команда переселенців з рахунком 5:1.

За грою спостерігали маленькі футболісти, почесні ветерани вінницького футболу, а також рідні спортсменів.

Організатором товариського матчу виступила Вінницька обласна асоціація футболу. Гравці команди-переможця отримали на згадку футболки та п'ять м'ячів для тренувань.



Переглядів: 3377
Поширень: 0

Останні новини