«Вінницяміськтеплоенерго» відновили на Вишеньці асфальтне покриття на 16 ділянках аварійних розкопок

Роботи по відновленню асфальтобетонного покриття на 5 вулицях в мікрорайоні Вишенька в місцях проведених земляних робіт комунальне підприємство «ВМТЕ» розпочало 7 квітня. Вже виконано роботи на 16 ділянках. А працівники обласного підприємства «Вінницяоблводоканал» за вчора заасфальтували з допомогою рециклера місця розкопок на двох вулицях у середмісті Вінниці. Про це повідомляють в МКП «Адміністративно-технічний центр».

Сьогодні ремонтні бригади «Вінницямісьтеплоенерго» проводять аварійні роботи на підземній мережі гарячого водопостачання на вулиці Князів Коріатовичів. Також продовжується реконструкція ділянки теплотраси на вул. Довженка. «З минулого четверга, 7 квітня, працівники цього підприємства виконали відновлення асфальтобетонного покриття у 16 місцях проведення розкопок в мікрорайоні Вишенька. Це вулиці Келецька, Космонавтів, Юності, Андрія Первозванного, 600-річчя. Роблять силами підприємства, переважно це ділянки аварійних розкопок на прибудинкових територіях. Бо на проїжджих частинах такі роботи виконують спеціалізовані організації», - пояснює начальник МКП «АТЦ» Віталій Козак.

Що стосується «Вінницьких міських електромереж», то упродовж 11 квітня бригади підприємства завершили аварійні роботи на підземних інженерних мережах 4-х вулиць: Данила Нечая, 20-го Березня, Київській та Гонти.

А КП «Вінницяоблводоканал» відновило асфальтне покриття з допомогою рециклера на 2-х вулицях у середмісті - Хлібній та Стуса. Сьогодні його робітники продовжують роботи по аварійній розкопці на вулиці Максима Шимка. Також впорядковують і засипають розкопку на вулиці Вишневій для її подальшого асфальтування.


Теги: ремонт

Переглядів: 2658
Поширень: 0

Останні новини