У Вінниці майже 6 тисяч переселенців отримали продуктові набори у міському центрі надання благодійної допомоги

Щодня до Вінницької громади приїжджають сотні людей, які тікають від рашистських обстрілів та ракетних ударів. Чимало українців їдуть через Вінницю транзитом на захід, втім дедалі більше людей мають намір залишитися у нашому місті до завершення бойових дій. Так, станом на 17 квітня, у Вінниці вже зареєструвались майже 24 тисячі переселенців. З них 23,5 тисячі вже отримали статус внутрішньо переміщеної особи (ВПО). У Вінницькому міському центрі надання благодійної допомоги вони мають можливість отримати продукти харчування та за потреби - засоби гігієни.

Директорка департаменту соціальної політики міської ради Валентина Войткова розповіла, що у Вінниці продовжують піклуватись про тих, хто вимушено покинув свої домівки та знайшов прихисток у нашому місті.

«У міському центрі надання благодійної допомоги для зареєстрованих переселенців формують та видають набори гуманітарної допомоги. У пакунках першої необхідності є продукти харчування та за потреби - предмети особистої гігієни. Наразі продовольчу допомогу у Центрі отримали 2 306 родин, а це 5 723 переселенці. Усе, що передається людям, це благодійна допомога, в тому числі через Міжрегіональний гуманітарний штаб», - зазначає Валентина Войткова.

Нагадаємо, що для замовлення набору потрібно отримати довідку внутрішньо переміщеної особи в Прозорому офісі соціального спрямування. Далі - зателефонувати в Центр надання благодійної допомоги за номерами: (097)-083-59-98; (093)-705-61-91. Дзвінки приймають з понеділка по суботу з 10:00 до 14:00.

Пакунки готуються до видачі на наступний день - з 11:00 до 16:00.



Переглядів: 2568
Поширень: 0

Останні новини