У Вінницю з Чехії передали потужний генератор для потреб критичної інфраструктури

Днями у Вінницю з чеської столиці передали генератор потужністю в 262 кВт для резервного електропостачання. Він знадобиться для того, щоб забезпечити живленням об'єкти критичної інфраструктури у разі знеструмлення. Про це повідомив у своєму телеграм-каналі та на сторінці у фейсбуці Вінницький міський голова Сергій Моргунов.

«Передали агрегат з Чехії. Вдячний представництву Міжнародної дипломатичної місії публічної дипломатії в Чеській Республіці, керівнику Володимиру Космині та його заступнику Вадиму Кирничному за таку потрібну допомогу. Нагадаю, що у квітні цього року наше місто підписало Меморандум про співпрацю з представництвом місії і вже зараз маємо результат спільної роботи», - зазначив Сергій Моргунов.

Він також додав, що генератор доставили з Праги силами муніципалітету. Він працював на місцевому водоканалі, призначений для вирішення проблем з енергопостачанням на великих промислових об’єктах.

«Наші фахівці кажуть: агрегат у чудовому технічному стані. Обладнання такої потужності на муніципальних підприємствах досі не було. Тож на випадок екстрених ситуацій його зможуть використати для котельні, водоканалу, лікарень тощо. Робимо усе, щоб у місті була стабільність і мешканці отримували безперебійні послуги. А з нашими партнерами з Чехії співпрацю продовжимо. Разом – до перемоги!» - додав він.

Голова представництва Міжнародної дипломатичної місії публічної дипломатії в Чеській республіці Володимир Космина сподівається, що цей агрегат зможе допомогти Вінниці у разі необхідності.

«В будь-якому місті завдання влади забезпечити громаду стабільністю та налагодити злагоджену роботу, щоб люди відчували, що влада в місті є. Ми будемо допомагати й надалі Вінниці», - зазначив Володимир Космина.


Теги: Чехія

Переглядів: 1788
Поширень: 1

Останні новини