Вінницькі діти-музиканти виступлять у шести містах Польщі з благодійними концертами

Вінницькі музичні гурти прославляють Україну на культурному фронті. Так юні музиканти віком від 11 до 14 років, вже виступили у місті Кельце та Єнджеюв, Польща. Попереду ще 5 концертів у різних містах країни.

У концертний тур вирушили дитячі гурти «Contrabass» та Зразкова майстерня естрадного мистецтва "Зоряна мрія" Палацу мистецтв «Зоря». А в підтримку молодим артистам - Народний артист України Микола Свидюк. Музиканти представлять спільну програму «Ні війні. Діти за мир в Україні». Тур організували за підтримки Вінницької міської ради та керівництва міста Кельце, Польща.

«Діти задоволені, що можуть нарешті показати себе. Вони скучили за публікою та виступами наживо. Такі концерти допомагають і дають натхнення не тільки глядачам, а й маленьким артистам. Вони співають українські пісні та світові хіти», - повідомляє директор Міського Палацу мистецтв «Зоря» Євген Майданик.

Гурт «Contrabass» – виконував в основному кавер-версії відомих рок-хітів. Гурт «Зоряна мрія» співав пісні українською, англійською, французькою, польською мовами.

«Своєю творчістю хлопчики та дівчатка пропагують мир в Україні та світі. І показують наскільки творчі та талановиті люди у нас. Дякуємо дружній Польщі та владі міста Кельце, за такий теплий прийом дітей-музикантів» - наголошує директор департаменту культури міської ради Максим Філанчук.

Відео: https://www.facebook.com/watch/?v=1613153139069883



Переглядів: 1828
Поширень: 0

Останні новини