Сергій Моргунов школярам: «Вірте в краще та йдіть за голосом серця»

Сьогодні, 3 червня, у вінницьких школах завершився навчальний рік. Свято Останнього дзвоника заклади провели онлайн. До школярів та цьогорічних випускників звернувся міський голова Сергій Моргунов. На своїй сторінці у фейсбук та у телеграм-каналі він побажав дітям перемог у житті та спільної Перемоги для всієї України.

Очільник громади зауважив, що нове покоління школярів – особливе. Діти сміливі, самостійні і дорослі не по роках. Ними захоплюється весь світ, тому що вони – українці, й представляють найвідважніший і найволелюбніший народ.

«Сьогодні - останній дзвоник. Зазвичай це свято. І я би хотів, щоб цього року дзвоник пролунав для кожного з вас у рідній школі. Буду з вами відвертий: війна, яку розгорнула проти нас росія, змінила наші плани. Але ж ми з вами ніколи не здаємось, правда? Ви вже переможці, тому що кожен з вас впорався зі своїм завданням - завершити навчальний рік. Ви пройшли черговий рівень. І це не комп‘ютерна гра, а реальне життя. Ви стали не просто розумнішими, а мудрішими. Бо доводилось швидко навчатись новим речам - і не тільки за шкільною програмою», - написав Сергій Моргунов.

«Важливо пам‘ятати одне: ваше майбутнє - це те, у що вірите. Вірте в краще, йдіть за голосом серця - і будьте щасливими. Школа вам у цьому допоможе, упевнений», - говорить очільник міста.

Також Сергій Моргунов згадав про свою 33-тю школу, однокласників та вчителів, які назавжди залишили теплі спогади.

«І всім учням - вже колишнім і тим, кого знов чекатиме школа, - хочу побажати перемог у житті і Великої Перемоги для всіх нас, яка обов‘язково буде! Слава Україні!» - наголошує Сергій Моргунов.



Переглядів: 1795
Поширень: 0

Останні новини