У Вінниці для переселенців організували турнір з боулінгу

Близько 40 людей, які стали свідками жорстоких реалій війни, взяли участь у турнірі з боулінгу. Захід організував відділ молодіжної політики Вінницької міської ради.

«Всією нашою громадою ми співпереживаємо тим українцям, які вимушені були залишити свій дім. Для дітей переселенців ми проводимо багато різноманітних культурно-масових заходів, майстер-класів тощо. Зараз вирішили спланувати дозвілля для батьків, які постійно у думках про свої домівки, щоб вони хоча б на деякий час просто відпочили. На гру в боулінг записались близько 40 осіб це переселенці з Бучі, Маріуполя, Слов’янська», - розповіла начальниця відділу молодіжної політики Юлія Мончак.

«Я з чоловіком та старшою донькою прийшли на боулінг, молодшу залишили з бабусею. Дуже хочеться хоча б трішки пережити приємні емоції. Ми постійно згадуємо наш дім і час, коли ми змушені були виїхати, бо до нашого міста вже тричі на той момент долітали ворожі снаряди. Наша старша донька постійно запитує та хвилюється за бабусю та дідуся, які залишились у Дружківці. Нам, батькам, дуже важко, що наші діти змушені у свої ще такі дитячі роки відчувати такі сильні емоційні переживання», - каже переселенка з Дружківки Донецької області Ганна.

«Я прийшла, щоб разом із родиною пограти у боулінг, змінити свій буденний стан та наповнитись новими враженнями. Ми безмежно вдячні, що вінничани нас так тепло приймають. Такі заходи дають надію та підтримку багатьом родинам, які опинились в скрутних життєвих обставинах, адже, тільки разом, спільними зусиллями можна подолати всі негаразди та надати дієву допомогу тим, хто цього потребує», - говорить переселенка з Маріуполя Олена.



Переглядів: 1412
Поширень: 0

Останні новини