На Вінниччині 17-річний хлопець побив чоловіка: потерпілий помер у лікарні

На Вінниччині поліція затримала 17-річного хлопця, який у стані сп’яніння побив односельця. Чоловік від травм помер у лікарні. Поліція встановлює причини та обставини конфлікту.

Про це повідомили у відділі комунікації Нацполіції у Вінницькій області.

7 червня до поліції надійшло повідомлення від лікарів про госпіталізацію 56–річного мешканця Немирівської територіальної громади з численними тяжкими тілесними ушкодженнями. Як з’ясувалось, потерпілого на узбіччі польової дороги неподалік населеного пункту виявили місцеві мешканці.

Як розповів керівник відділу поліції №5 Вінницького районного управління поліції Андрій Оберняк, працівники поліції провели подвірний обхід населеного пункту, поряд з яким знайшли потерпілого, опитали місцевих мешканців та на підставі зібраних доказів встановили особу, причетну до вчинення злочину. Ним виявився 17–річний місцевий житель.

Поліцейські встановили, що напередодні ввечері потерпілий разом з підозрюваним у будинку їх спільного знайомого розпивали спиртні напої. Після застілля чоловіки вийшли на вулицю, де між ними виник словесний конфлікт. Суперечка перейшла у бійку, в ході якої неповнолітній руками та ногами наніс численні тілесні ушкодження по тілу потерпілого.

Побачивши, що накоїв – підліток втік, залишивши потерпілого на узбіччі дороги. Чоловіка госпіталізували до медичного закладу, де за добу він помер.

За цим фактом поліція розпочала кримінальне провадження за ч. 2 ст. 121 (умисне тяжке тілесне ушкодження, що спричинило смерть потерпілого). За такий злочин неповнолітньому загрожує до 10 років позбавлення волі.

Слідством вирішується питання щодо повідомлення неповнолітньому про підозру та обрання запобіжного заходу.



Переглядів: 1955
Поширень: 0

Останні новини