Вінниця отримала 3000 продуктових наборів від громадської організації «Гільфе»

Вінниця отримала 3000 продуктових наборів. Їх надала громадська організація «Гільфе» з Чернівців за сприяння міжнародного благодійного фонду «Джойнт». Пакунки з найнеобхіднішими продуктами роздадуть найбільш вразливим категоріям громадян.

З перших днів війни до Вінницької громади почали прибувати вимушені переселенці з регіонів України, де ведуться активні бойові дії. Для забезпечення внутрішньо переміщених осіб усім необхідним, міська рада створила Центр надання благодійної допомоги. Тут працівники департаменту соціальної політики видають вимушеним переселенцям продукти харчування та, за потреби, - засоби гігієни.

«Завдяки тісній співпраці міської влади з міжнародними партнерами, бізнесом, маємо можливість допомогти тим переселенцям, які тимчасово знайшли прихисток у Вінниці. Крім того, підтримати і вінничан. Днями ми отримали благодійну допомогу від ГО «Гільфе» з міста Чернівці, яка за підтримки міжнародного благодійного фонду «Джойнт» надала продуктові набори. Дякуємо директору фонду Отілії Гулікі за допомогу, яка буде надана тим, хто її найбільше потребує», - каже перша заступниця директора департаменту соціальної політики міської ради Наталія Паламарчук.

Наталія Паламарчук додає, що пакунки з продуктами роздадуть багатодітним родинам з числа внутрішньо переміщених осіб, особам з інвалідністю та сім’ям, які опинилися в складних життєвих обставинах внаслідок смерті одного чи кількох членів родини, втрати житла тощо. Крім того, допомогу отримають і багатодітні родини Вінницької громади, на утриманні яких знаходиться 5 і більше дітей.

Набори з продуктами можна отримати у Центрі надання благодійної допомоги за адресою вул. Соборна, 68, який працює з понеділка по п’ятницю з 10:00 до 16:00. Субота та неділя – вихідні.

Контакти для довідок: (097)-083-59-98; (093)-705-61-91. Дзвінки приймають з понеділка по п’ятницю з 09:00 до 17:00.



Переглядів: 2342
Поширень: 0

Останні новини