Філіал Харківського національного університету внутрішніх справ працюватиме у Вінниці

У зв’язку з військовою агресією російської федерації на території України, Харківський національний університет внутрішніх справ змінив своє місце розташування. Філіал університету працюватиме зокрема й у Вінниці. Абітурієнтів запрошують до вступу на навчання.

Про це повідомляє поліція Вінниччини.

Навчання для курсантів у виші здійснюється за державним замовленням (безоплатно).

Майбутні офіцери зможуть здобути вищу освіту за спеціальностями: «Право», «Психологія», «Облік і оподаткування», «Кібербезпека» та «Превентивна діяльність».

Під час навчання курсанти отримують стипендію, забезпечуються харчуванням, форменим одягом та проживанням у гуртожитку (протягом 1-го курсу).

З моменту зарахування на навчання курсантам рахується вислуга проходження служби в Національній поліції України.

Після закінчення навчання всі курсанти в обов’язковому порядку працевлаштовуються на службу в підрозділи поліції за отриманою спеціальністю.

Прийом на навчання здійснюється за результатами проходження абітурієнтом індивідуальної співбесіди з оцінювання рівня вмотивованості та складання нормативів з фізичної підготовки (біг на 100 м та комплексна силова вправа).

Національний мультипредметний тест та ЗНО не обов’язкові (можуть подаватись за бажанням вступника), біг на 1000 м не складається.

Для участі у вступній кампанії необхідно:

Подати онлайн анкету на сайті https://osvita.np.gov.ua/ Підготувати та подати встановлені документи до найближчого підрозділу поліції (за місцем проживання) для оформлення особової справи та направлення її до закладу вищої освіти. Пройти військово-лікарську комісію МВС.

Довідка:

У разі виникнення додаткових питань звертайтесь за тел. (0432) 594-222, (067) 430-52-67.


Теги: навчання

Переглядів: 6916
Поширень: 20

Останні новини