«Додати сили та мужності»: Маленькі вінничани підготували листівки з подяками для військових

Сказати "дякую" воїнам можна по-різному, до прикладу учні художнього відділення Вінницької дитячої музичної школи №2 вирішили подякувати воїнам, намалювавши малюнок. Адже українські захисники, особливо військові, з великою ніжністю ставляться до листів та малюнків, які українські діти передають через волонтерів на фронт.

«У мене виникла така ідея і я захотіла організувати цю добру справу та передати малюнки, оскільки дитячі витвори зворушливі та завжди бажані обереги для захисників України. Дякую дівчатам Вікторії Литвак, Оксані Кульчицькій та Оксані Верховій-Єднак за те, що підтримали мою ідею та намалювали малюнки. Я впевнена, що тепло дитячих робіт і позитивна енергетика додадуть сили та мужності нашим хлопцям», – каже викладачка Вінницької дитячої музичної школи N2 Оксана Шпетна.вій

Всі дитячі малюнки та листівки зі словами підтримки та надії на мирне життя передадуть у військовий шпиталь та безпосередньо військовим. Акція проведена спільно з жіночим клубом "Чарівні панянки" бібліотеки-філії №14.


Теги: військові

Переглядів: 1790
Поширень: 0

Останні новини