Вінничани можуть знайти собі вірного друга: у Муніципальному притулку для тварин наразі 77 собак

Чотирилапі, переважно без породи, але від того зовсім не гірші, чекають на своїх господарів. Більше 70 собак перебувають у Муніципальному притулку для тварин. Звичайно, тут за ними доглядають, годують, за потреби проводять операції та лікування. Проте, кожна з них чекає на свого господаря.

Як розповів начальник Вінницького муніципального притулку для тварин Леонід Зелінський, більшість тварин у притулку - евакуйовані із територій де ведуться бойові дії, зокрема із Харківської, Миколаївської області.

«Щодня співробітники притулку надають усю необхідну для тварин підтримку та захист. Кількість собак на сьогодні – 77, але цифра постійно змінюється, адже тварин забирають додому, – каже Леонід Зелінський. Фінансується притулок з міського бюджету, окрім того, ми співпрацюємо з міжнародною організацією «Чотири лапи», різними волонтерськими організаціями, іноді отримуємо допомогу від небайдужих вінничан, а саме корм, ліки, вакцини».

Також начальник Муніципального притулку розповів, що заклад отримує вдосталь корму, тому їжею для тварин діляться з чотирилапими переселенців, також із вінничанами, які не в змозі в даний момент купити корм для своїх улюбленців.

«За останній час кількість адопцій (коли тварин беруть господарі) знизилась, максимально – це 10 тварин на місяць. Тому ми запрошуємо усіх долучитись до доброї справи та забрати їх до себе додому. Частина собак, які були евакуйовані – це тварини, що жили на подвір’ях приватних будинків, тому вони дуже хороші охоронці», – розповів начальник Муніципального притулку для тварин Леонід Зелінський.

Вінничани, які бажають знайти собі вірного друга, можуть звернутись до притулку. Він розташований на вул. Гонти 26Е. Телефони: 0673838377 та 0673834009 Фейсбук сторінка: www.facebook.com/vinmsfa


Теги: собаки

Переглядів: 1831
Поширень: 0

Останні новини