На Вінниччині під час передачі хабаря керівнику прикордонників, затримали 39-річного харків’янина

На Вінниччині поліцейські затримали жителя Харкова під час передачі хабаря керівнику прикордонників в сумі 2000 доларів США за перетин кордону.

Про це повідомляє відділ комунікації поліції Вінницької області.

«Злочинну діяльність чоловіка задокументували слідчі обласного главку за оперативного супроводження відділу внутрішньої та власної безпеки по 24 прикордонному загону Державної прикордонної служби України та Управління Служби безпеки України у Вінницькій області. Процесуальне керівництво здійснює Вінницька спеціалізована прокуратура у військовій та оборонній сфері Центрального регіону. Силову підтримку забезпечували спецпризначенці КОРДу», - повідомляють в поліції.

39-річний житель м. Харків за 2000 доларів США намагався «домовитись» з начальником одного із відділів прикордонного загону про сприяння у незаконному виїзді за межі України. Зловмисник затриманий і поміщений до ізолятора тимчасового тримання.

Злочин стався 16 червня в пункті пропуску "Могилів-Подільський - Отач". Під час перетину кордону чоловік не зміг надати документи, які б дозволили йому покинути межі України. Аби керівник одного із відділів прикордонного загону допоміг йому покинути межі держави без законних на те підстав, зловмисник запропонував неправомірну вигоду.

Зловмисник затриманий і поміщений до ізолятора тимчасового тримання. Речові докази вилучено.

За цим фактом слідчим управлінням розслідується кримінальне провадження за ч. 3 ст. 369 (Пропозиція, обіцянка або надання неправомірної вигоди службовій особі) Кримінального кодексу України.



Переглядів: 1898
Поширень: 0

Останні новини