Вінницький міський центр соціальних служб роздав уже 500 гігієнічних наборів від Фонду Народонаселення ООН в Україні

Фонд Народонаселення ООН в України з перших днів війни підтримує на надає гуманітарну допомогу Вінницькій громаді. Тиждень тому Вінницький міський центр соціальних служб отримав 500 гігієнічних наборів від Фонду. Жінки, які належать до вразливих груп населення, уже отримали рюкзаки, в які входили: засоби індивідуальної гігієни, білизна, пральний порошок тощо.

Наразі всі набори роздані.

Впродовж двох років Фонд Народонаселення ООН в Україні допомагає вінницьким жінкам, які належать до вразливих груп населення. У зв’язку з війною, до цієї категорії потрапили жінки-переселенки.

«Ми щиро вдячні нашим партнерам за надану допомогу. У такі важкі часи ми маємо підтримувати один одного. Ми вже роздали 500 пакунків жінкам, які переїхали до Вінниці із зони активних бойових дій. Для них ці речі є необхідними, тому що багато хто приїздить абсолютно без нічого», – каже директорка Вінницького міського центру соціальних служб Наталія Добровольська.

Нагадуємо, що 16 червня відділ молодіжної політики побував у одному з Центрів розміщення ВПО, де провів роздачу пакунків для жінок-переселенок.



Переглядів: 1500
Поширень: 0

Останні новини