Лісові пригоди вихідного дня: для діток-маріупольців організували тематичний квест

Понад 40 дітей різного віку поринули у захоплюючу квест-гру “Лісові пригоди”. Активні розваги провели напередодні, на базі дитячого оздоровчого центру “ЯМаріуполь. Родина”, де наразі мешкають діти-переселенці з Маріуполя. Ігри для дітей підготували та провели представники відділу молодіжної політики ВМР, Вінницької молодіжної ради та VinSmart ЦЕНТР.

Тематичний квест “Лісові пригоди” містив завдання на логіку, фізичну підготовку, витривалість, творчість, швидкість та влучність. Під час їх виконання кожен юний учасник та учасниця зуміли проявити власні здібності та вміння задля спільної перемоги.

Загалом на маршрут вирушили 6 команд, кожна із яких мала власну назву та атрибути. Участь взяли переважно дітки від 3 до 14 років.

«Квест “Лісові герої” передбачав 9 локацій. Всі вони були в межах табору. Була локація “Влучність”, “Риболовля”, “Крокодил”, “Точність”, “Павутинка”, “Запуск сови”, “Пазли” і звісно HandArt - без цього ніяк, дітям це дуже подобається, тому тут вишукувалась черга», - розповіла начальниця відділу молодіжної політики ВМР Юлія Мончак.

Разом із наймолодшими участь брали і їхні батьки. Зокрема, допомагали із запуском повітряного літачка у вигляді сови, який потрібно було метнути якнайдалі. А у грі “Крокодил” із задоволенням показували різні фігури. «Ми не сподівались, що батьки також отримають емоції. Разом із дітками вони із задоволенням брали участь», - додала Юлія Мончак.

Організатори зізнаються, що не очікували, що квест настільки захопить діток, адже за розвагами непомітно минула не одна година. Вдалому проведенню ігор сприяла також сонячна погода.

«У квесті перемогла дружба, тому що були команди різних вікових груп. У кожної дитини була своя улюблена локація, звідки ті повертались радо та із посмішкою», - поділилися організатори.



Переглядів: 1126
Поширень: 0

Останні новини