«Театральний дворик» — нова атмосферна локація у центрі Вінниці, де будуть концерти просто неба

Центр Вінниці, сяйво ліхтариків і атмосферні вечори для вінничан та гостей міста!

У серпні розпочнеться нова сторінка в історії культурної Вінниці відкриється «Театральний дворик».

Це нова особлива локація, де щовихідні у серпні будуть проходити вистави та джазові концерти просто неба!

На затишному подвір’ї Вінницького академічного музично-драматичного театру імені Миколи Садовського з’явиться велика сучасна сцена і партер на 300 глядацьких місць.

А у окремій лаунж-зоні, де будуть розміщені зручні пуфи і крісла-мішки, глядачі зможуть посмакувати ароматною кавою та поділитися враженнями від побаченого.

— У театрі магія починається, коли підіймається завіса. Історія ж «Театрального дворика» розпочнеться із символічного відкриття брами, за якою раніше було закулісся для працівників театру, а тепер вируватиме життя для всіх вінничан та гостей міста, — розповідають організатори проекту — компанія «ВІННИЦЯКОНЦЕРТ». — Ми щиро вдячні за підтримку нашої ідеї директору Володимиру Лозовському, художньому керівництву та усій трупі Вінницького академічного музично-драматичного театру імені Миколи Садовського. У складні часи війни мистецтво та позитивні емоції, як ніколи, необхідні людям. І хоч вінницький театр у серпні перебуватиме у літній відпустці, завдяки подіям у «Театральному дворику» всі вінничани та гості міста зможуть отримати свою порцію розради, радості та незабутніх вражень.

На відкритті «Театрального дворика» глядачів чекатиме яскравий джазовий вікенд!

6 серпня вперше у Вінниці пройде дивовижний концерт «Джазовий The Beatles», на якому ми усі разом заспіваємо «Let It Be», «Yellow Submarine», «Help!», «Yesterday», «All You Need Is Love» та всі інші улюблені хіти легендарних «Бітлів».

А 7 серпня на концерті «Джазовий Michael Jackson & Stevie Wonder» у виконанні одних із найкращих джазменів України: Ольги Чернишової і бенду Urban Gypsy — із вишуканим джазовим присмаком прозвучать культові хіти ще одних легенд, чиї пісні змінили світ — Майкла Джексона та Стіві Вандера. Буде стильно, цікаво, незвично і дуже яскраво!

У наступні тижні у «Театральному дворику» буде чимало інших сюрпризів.

Зокрема, 13 серпня будемо насолоджуватися світовим хітом із Бродвеюблискучою комедію «Про що мовчать чоловіки» про стосунки, чоловіків, жінок і кожного з нас. У головній ролі — один із найталановитіших українських акторів сучасності, зірка Івано-Франківського національного академічного драматичного театру ім. Івана Франка, заслужений артист України Олексій Гнатковський.

А 28 серпня пройде великий концерт надзвичайного Сергія Асафатова, який подарує магію, яка торкнеться серця кожного. Огорнуті його особливим оксамитовим тембром і красою дивовижних пісень, будемо разом гойдатися на хвилях позитиву і драйву, добра та світла головних життєвих істин і якісної української музики. «Море», «Люди ідуть від людей», «Дякую за світанки», «Дзеркало», «Туман», «Засинай», «Гарного дня», «Нові вершини» — будуть всі улюблені хіти та багато нових прем’єр, найсильніших емоцій і сюрпризів!

Всі події у «Театральному дворику» розпочинатимуться о 19.00.

По завершенні кожен глядач матиме запас часу, щоб зручно доїхати додому до початку комендантської години.

У разі повітряної тривоги під час вистав та концертів глядачі зможуть перейти до безпечних укриттів у театрі ім. Садовського та розташованому справа молодіжному центрі «Квадрат».

Кошти від продажу квитків будемо передавати на підтримку Збройних сил України!

Квитки на всі події «Театрального дворику» вже доступні на сайтах https://afisha.vn.ua та http://bilet.vn.ua.


Теги: концерти

Переглядів: 2347
Поширень: 1

Останні новини