Спортивна школа №5 запрошує вінничан на безкоштовні заняття з 6 видів спорту

У Міській дитячо-юнацькій спортивній школі №5 займається більше 300 спортсменів. У школі культивується 6 видів спорту, серед яких: боротьба вільна, боротьба самбо, важка атлетика, дзюдо, пауерліфтинг та сумо. Навчально-тренувальні заняття проходять за адресою: вул. В. Винниченка, 13 (Центральний міський стадіон), а також в спортивних залах МДЮСШ №5 за адресами: вул. Хлібна, 1 та вул. Стеценка, 50.

«За 32 роки існування МДЮСШ №5 здобула багато спортивних досягнень та виховала чимало призерів і чемпіонів Всеукраїнських та Міжнародних змагань, – каже голова комітету по фізичній культурі та спорту міської ради Сергій Краєвський. – Багато вихованців цієї школи входять до складу збірних команд України та прославляють як наше місто, так і нашу країну».

«Кожного дня 14 професійних тренерів-викладачів працюють з нашими вихованцями, – каже заступник директора з навчально-тренувальної роботи МДЮСШ №5 Тетяна Бондарчук. – Також варто зазначити, що заняття на всіх відділеннях безкоштовні. Ми з радістю будемо виховувати нових чемпіонів».

Набір у відділення проводиться за такими віковими критеріями:

Боротьба вільна - з 6 до 23-х років; Боротьба самбо – з 6 до 23-х років; Важка атлетика – з 10 до 23-х років; Дзюдо – з 6 до 23-х років; Пауерліфтинг – дівчата: з 13 до 23-х років; хлопці: з 12 до 23-х років; Сумо – з 6 до 23-х років.

Теги: Спорт

Переглядів: 1627
Поширень: 0

Останні новини