Вінницьке художнє профтехучилище №5 отримало від німецького Фонду ім.Ебергарда Шьока сучасні верстати

1 жовтня Вінницьке художнє професійно-технічне училище №5 м. Вінниці відвідав виконуючий обов’язки директора Департаменту освіти і науки Вінницької обласної державної адміністрації Володимир Буняк та начальник управління професійної освіти, інноватики та науки Валерій Бачинський.

Керівники оглянули три основних деревообробних верстати – фугувальний, фрезерний, рейсмусовий, а також компресор на 240 літрів європейського виробництва, які навчальний заклад отримав в рамках укладеного договору про співпрацю між Департаментом освіти і науки ОДА, навчальним закладом та німецьким Фондом імені Ебергарда Шьока. Так, за час дії договору, було розпочато реконструкцію навчально-виробничої майстерні з професії «Столяр будівельний». Зокрема, проведено ремонтні, оздоблювальні, електромонтажні роботи. Також триває реконструкція санітарного вузла та настилання дерев’яних підлог. Подальше оснащення майстерень ручної та механічної обробки дерева заплановано і в 2019 році.

Крім цього, протягом 2018 року майстри виробничого навчання і викладачі пройшли короткотермінове стажування у німецького майстра, керівника проекту Кристофа Юнгганса, а з 1 вересня поточного року розпочалося навчання першої групи учнів даної спеціальності.




Переглядів: 4381
Поширень: 1

Останні новини