Повітряні Сили надійно боронять українське небо і дають гідну відсіч російському агресору

Головнокомандувач ЗС України генерал Валерій Залужний привітав бійців Повітряних сил з професійним святом.

«Дякую за вашу професійність та відданість справі захисту України!

Вічна слава і памʼять всім, хто назавжди пішов у небо...

Разом до Перемоги!», - заявив Залужний.

В свою чергу, Командувач Повітряних Сил Збройних Сил України генерал-лейтенант Микола Олещук підкреслив, що з перших днів повномасштабної агресії, Повітряні Сили витримали найпотужніші удари ворога.

«Наші воїни продемонстрували безпрецедентну стійкість, мужність, героїзм та звитягу в бою. Десятки воїнів Повітряних Сил отримали найвище звання Героя України. Сотні – удостоєні високих державних нагород! На великий жаль, багато із них загинули, захищаючи українське небо. Вони стали прикладом для наслідування, справжніми кумирами для маленьких українців. Ними захоплюються у світі, про них складають легенди...

Втрати і перемоги згуртували нас і сповнили рішучості покласти край цілковитому злу! Українське військо вже п’ятий місяць безжально шматує окупантів на полі бою. Повітряні Сили очистили від російської авіації небо над підконтрольною Україні територією.

І це тільки початок. Ми обов’язково очистимо від російської авіації небо над усією Україною. У цьому нам допоможе сучасна зброя від наших партнерів. Західна зброя уже доводить свою ефективність на полі бою. З нетерпінням на неї чекають і воїни Повітряних Сил.

Українські воїни – найкращі, і заслуговують на найкращу зброю. Ми мусимо захистити українців від ракетних атак держави-терориста! Адже ми воюємо – за нашу свободу, за право жити в цивілізованому світі, за право любити свою землю, мову, культуру, за майбутнє наших дітей та онуків!

Низький уклін родинам загиблих захисників неба! Вічна шана та пам’ять загиблим у боях воїнам!

Слава Повітряним Силам Збройних Сил України! Слава Україні! І разом – до перемоги!», - йдеться у зверненні.



Переглядів: 2173
Поширень: 0

Останні новини