Компресорне обладнання в Україні

В умовах війни, важливо мати надійних партнерів з великим досвідом. Турецька компанія DALGAKIRAN COMPRESSOR розпочала свою роботу в 1965 році, обслуговує широкий спектр галузей, включаючи, крім іншого, телекомунікації (телефонний зв'язок, бездротовий зв'язок, HFC, структуровані кабелі та оптоволокно), цивільне будівництво, електропостачання, транспорт (автомобільний, залізничний). Послугами компанії скористались більше 5000 клієнтів лише в Україні.

Наші віддані справі відділи обслуговування клієнтів та продажу готові надавати додаткові консультації, щоб допомогти вам обрати саме те компресорне в Далгакиран компресор Україна , яке необхідне. Серед наших переваг варто виділити якісні технології та компетентні кадри. В компанії працюють інженери служби підтримки продуктів. Якщо виникла проблема із приладами, клієнти впевнено можуть зателефонувати у службу підтримки і отримати допомогу. Сервісна підтримка 24 години на добу 7 днів на тиждень. 

Конкурентоспроможні ціни – ми підтримуємо відмінні довгострокові відносини з нашими постачальниками та можемо запропонувати ексклюзивні спеціальні знижки, а іноді й значно знижені ціни.

Складські запаси та поставки

Грунтуючись на галузевих знаннях, історії продажу та партнерських відносинах з основними підрядниками та постачальниками, ми гарантуємо, що матимемо достатній рівень запасів для задоволення поточних та майбутніх потреб.Будь-коли ми маємо форвардні замовлення, щоб звести до мінімуму затримки. У нас є прямі поставки безпосередньо від виробників техніки. Потрібно щось, чого немає на нашому сайті? Швидше за все ми вже продали те, що ви шукаєте. Зателефонуйте нам, щоб обговорити ваші вимоги, щоб ми могли побачити, чи можемо ми допомогти.

Швидка обробка звернень.

Більшість замовлень, отриманих до 13:00, обробляється в той же робочий день, і ми використовуємо лише пріоритетні служби доставки та пріоритетні послуги. Наші відділення працюють під час війни у тих регіонах, де це можливо. Оренда обладнання - ми надаємо наше обладнання в оренду, адже розуміємо, що є дороговартісні пристрої, які не беруть участі у постійному робочому процесі, і будуть використані лише декілька разів. Це допомагає нашим клієнтам істотно заощаджувати та позбутися проблем з ремонтом і зберігання техніки.
DALGAKIRAN COMPRESSOR реалізує проекти різної складності під ключ, забезпечує консалтинг та сервісний супровід. 


Переглядів: 1232
Поширень: 0

Останні новини