McDonald’s повертається: перші заклади відкриють у Києві та на заході України

Українські ресторани мережі швидкого харчування McDonald’s будуть відкриватися поетапно. Першими відновлять роботу заклади у Києві та на заході України.

Про це повідомила пресслужба компанії 11 серпня.

"Ми вирішили запровадити поетапний план відновлення роботи деяких ресторанів у Києві та на заході України, де інші бізнеси безпечно відновили роботу. Протягом кількох наступних місяців ми з партнерами будемо займатися відновленням ланцюгів постачання продуктів у ресторани, підготовкою ресторанів до обслуговування клієнтів, поверненням команди ресторанів і співробітників у робоче середовище, а також впровадженням розширених процедур і протоколів для підтримки безпеки наших людей і клієнтів", — ідеться в заяві Макдональдс.

"Готуючись знову обслуговувати наших українських клієнтів, ми керуватимемося нашими цінностями та нашою метою годувати та розвивати громади. До зустрічі", — додали у зверненні.

У компанії повідомили, що після повномасштабного вторгнення РФ в Україну компанія продовжила виплачувати зарплати понад 10,000 співробітників, а "незліченна кількість членів Родини МакДональдз у світі відкрила свої серця, домівки та ресторани для тих, хто шукає притулку".

Рішення про повернення McDonald’s привітав глава МЗС України Дмитро Кулеба. Він наголосив, що повернення компанії на український ринок це не тільки "бігмаки", а й робочі місця та податки для українського бюджету.

"Ми вели довгі переговори і переконували McDonald‘s відновити роботу в Україні. Я вдячний керівництву компанії за ухвалене рішення. І окрема подяка усім, хто долучився до цієї адвокації у США та в Україні. Адже справа далеко не лише у бігмаках, за якими так скучили мільйони українців. Повернення великої американської компанії — це насамперед сигнал для міжнародного бізнесу про можливість працювати в Україні, навіть попри умови війни. Це робочі місця та податки до українського бюджету, виживання нашої економіки в часи російської агресії. Це, зрештою, частина відновлення України", — розповів Кулеба.

Дати відкриття перших закладів наразі немає. За словами Кулеби, підготовка до безпосереднього відкриття дверей ресторанів займе ще певний час.


Переглядів: 3434
Поширень: 0

Останні новини