«Батл волонтерів»: Що за змагання провели у Вінниці?

Вчора, 16 серпня, в молодіжному центрі "Квадрат" відбувся батл між дівчатами та хлопцями, який мав на меті зруйнувати гендерні стереотипи та переключити молодь на хвилю активу. Організували дозвілля працівники відділу молодіжної політики ВМР та Вінницька Молодіжна Рада.

Під час змагань, хлопці та дівчата мали можливість пригадати славнозвісні українські композиції, випробувати свою обізнаність під час бліц-раунду та конкурсу "Хто Я?", обмінятися побутовими ролями й ближче познайомитися один з одним. Гра була непередбачувана та сповнена щирих емоцій учасників.

«Цей захід ми організували саме для дітей-волонтерів, які наразі допомагають проводити благодійну роботу у місті. Ця молодь плете сітки, розвантажує гуманітарну допомогу та організовує майстер-класи для переселенців. Ми хотіли на якийсь час відволікти хлопців та дівчат від щоденної роботи та подарувати позивні емоції», - каже начальниця відділу молодіжної політики ВМР Юлія Мончак.

Учасник змагань Богдан зауважив, що ні на хвилинку не пошкодував, що взяв участь у заході. «Я був вражений тим, як круто проявили себе дівчата, особливо у раунді де забивали цвяхи. Дякую організаторам за вечір емоцій, за якими ми так скучили», - додав він.

Перемогу здобула команда хлопців, які продемонстрували свою стійкість та витривалість. Після завершення змагань команди отримали солодкі подарунки від відділу молодіжної політики ВМР.



Переглядів: 1297
Поширень: 0

Останні новини