У Вінниці відбудеться онлайн-захід з фахівцями з України, Німеччини, Австрії та Швейцарії щодо впровадження моделей доступного житла

Сьогодні, 18 серпня, відбудеться онлайн-дискусія щодо розробки моделі доступного житла. Організовують подію фахівці КП «Інститут розвитку міст», які розпочали досліджувати можливості й питання впровадження доступного житла у різних країнах, щоб зрозуміти, як потенційно така практика могла б функціонувати у Вінниці.

Участь в онлайн-події візьмуть представники Вінницької міської ради, громадських організацій, відповідні спеціалісти. Захід відбудеться у рамках проєкту «Інтегрований розвиток міст в Україні II», що впроваджується німецькою урядовою компанією «Deutsche Gesellschaft für Internationale Zusammenarbeit (GIZ) GmbH» за фінансової підтримки Урядів Німеччини та Швейцарії.

Переглянути трансляцію можна буде на фейсбук-сторінці КП «Інституту розвитку міст» – https://www.facebook.com/irm.vinnytsia

Онлайн-дискусія триватиме з 10:00 до 12:00. Мова заходу – українська та англійська (синхронний переклад).

Доступне житло – це не лише про фізичну доступність, але й про фінансову та соціальну спроможність громадян мати власне помешкання. Це інструмент житлової політики держави, регіону або міста, який покликаний створити рівні можливості щодо покращення житлових умов для всіх категорій населення.

Про дослідження доступного житла також можна стежити на сторінці КП «Інституту розвитку міст» за хештегом #ІРМ_про_житло.



Переглядів: 1225
Поширень: 0

Останні новини