На Вінниччині до Дня Незалежності підготували цікавий туристичний проєкт

У Вінницькій області презентували туристичний проект «Вінниччини – Батьківщина героїв!». Відчути могутність козацької сили, послухати бувальщини про героїв, які боронили наші землі та перемагали на території Вінниччини – можна буде на екскурсіях, які підготували для жителів та гостей області до Дня Незалежності.

Про це повідомили в департаменті міжнародного співробітництва та регіонального розвитку Вінницької ОВА.

«Відвідати місця сили та зародження патріотизму, любові до рідного краю, познайомитися з визначними історичними постатями, які створювали та примножували наші здобутки, а ще побачити мальовничі куточки Вінниччини, запрошуємо на серію екскурсій з нагоди Дня Незалежності України», – йдеться у повідомленні.

Програмою проекту «Вінниччина – Батьківщина героїв!» передбачено:

28 серпня – екскурсія «Козацькому роду нема переводу!»

Відвідувачів запрошують посмакувати козацьку юшку на місці битви під Батогом, взяти участь у майстер-класі з гончарства у музеї Бубнівської кераміки, познайомитися з творчістю всесвітньовідомого композитора Миколи Леонтовича, продегустувати крафтові сири, дізнатись про видатну постать Вінниччини – поета Василя Стуса та доторкнутися до святині – Свято-Успенського чоловічого монастиря, який вражає зовнішніми розписами.

4 вересня – екскурсія «Сплетіння епох, культур, традицій!»

Відвідувачів запрошують дізнатись цікаві факти з переломної Липовецької битви, відвідати Стару Козацьку церкву побудовану без єдиного цвяха, відчути місце сили, де на глибині 800 метрів знаходиться метеорит, якому понад 400 млн років, відвідати контактний зоодворик, посмакувати козацькою кашею біля Богунівського дубу, а ще помилуватися палацами Поділля.

11 вересня – екскурсія «Колоритне Поділля»

Відвідувачів запрошують помандрувати шляхом кошового отамана Івана Сірка, відвідати могилу Данила Нечая, познайомитись з існуючими конфесіями на Поділлі, провести обряд приготування козацьких страв, зробити фото біля вокзалу-Корабля та побачити неймовірну колекцію експонатів, відвідати справжню українську пасіку та зі смаком меду на вустах повернутися додому.

Детальніша програма екскурсій – ТУТ.

Зареєструватися та дізнатися деталі подорожей можна за телефоном 097 575 45 35.

Частина коштів буде перерахована на підтримку Збройних Сил України.


Теги: екскурсії

Переглядів: 1384
Поширень: 0

Останні новини