У Вінниці готують до школи майбутніх першокласників з числа ВПО з Маріуполя. Які враження у дітей?

Нагадаємо, що у Вінниці з 1 серпня розпочали роботу заняття підтримки для учнів 1-4-х класів та дітей, які готуються піти до школи переселенців з Маріуполя, що тимчасово проживають у нашому місті та не мали змогу навчатись після 24 лютого.

Понад 60 дітей відвідують ці заняття. Для малечі розробили оптимальний розклад і, перелік основних тем для повторення.

«Малеча швидко включилась в роботу і знайшла спільну мову з викладачами. На сьогоднішній день діти вже повторили частини мови та табличку множення. Наразі займаємось розв’язуванням задач та обчисленням математичних виразів. Ми повторюємо те, що діти знали, та вивчаємо той матеріал, який вони пропустили», - розповідає вчитель початкових класів Оксана Сембрат.

Восьмирічна Настя каже, що на заняттях їй подобається. «Вчителі зрозуміло пояснюють матеріал та добре ставляться до нас. Мені подобається у Вінниці і я дякую за гарне відношення », - додає вона.

Заняття для дітей-переселенців функціонують із дотриманням правил безпеки в умовах воєнного стану. На базі закладу, де відбуваються заняття, облаштоване укриття для відповідної кількості дітей у випадку повітряної тривоги.


Теги: освіта

Переглядів: 1538
Поширень: 0

Останні новини