Учениця Вінницької дитячої музичної школи №2 виступила в Швейцарському місті Сьєрр на підтримку України

Заспівала «Ой у лузі червона калина» та зірвала бурхливі оплески. Учениця Вінницької дитячої музичної школи №2 Жасмін Гьозалова виступила у концерті на підтримку українських біженців у м. Сьєрр (Швейцарія).

П’ять років тому багатодітна сім’я Гьозалових переїхала з Азербайджану до Вінниці, де донька вступила до музичної школи №2. Наразі вона вже перейшла у 2 клас фортепіанного відділу. І хоча з початком повномасштабної війни родина виїхала до Швейцарії, дівчинка заняття музикою не полишає і мріє про якнайшвидше повернення в Україну.

«Жасмін талановита та здібна учениця, - каже викладачка фортепіанного відділу ВДМШ № 2 Наталія Харченко. – Вона опановує українську мову, любить співати, грати на фортепіано. Ми вивчили декілька українських пісень, які вона співає на різних заходах за кордоном».

Організатори концерту були вдячні за чудовий виступ і висловили слова поваги та підтримки нашим дітям. У залі панувала атмосфера патріотизму та національного духу.

«Надихає, коли твої вихованці, хоч і далеко від України, продовжують плідно працювати та нести радість спілкування з музикою. Жасмін заспівала «Ой у лузі червона калина», а ще на початку лютого не всі б, можливо, й пригадали слова цієї пісні – тепер же її співають діти по всій країні й музиканти по всьому світі», - говорить викладачка фортепіанного відділу ВДМШ № 2 Наталія Харченко.

Як повідомила пані Наталія, Жасмін наразі вивчає Гімн України, щоб вже 24 серпня виконати його на сцені в підтримку України.



Переглядів: 1600
Поширень: 0

Останні новини