У Вінниці відкрилась виставка до Дня художника

Формально День художника у нас святкують у другу неділю жовтня, але традиційна виставка у виставковому залі спілки художників Вінниці вже відкрилась і її відкриття було святковим. У день коли майстри пензля святкують свій день зала рясніє кращими роботами вінницьких живописців, графіків, скульпторів, майстрів декоративного мистецтва – справді є на що поглянути.

Портрети, пейзажі, натюрморти, скульптури, графічні роботи – художникам міста є що продемонструвати, а поціновувачам мистецтва є чим милуватись. На цей раз презентовано було більше 80 робіт від 43 авторів. І всі вони виконані у самих різних жанрах і напрямках мистецтва, у розмаїтті технік і на саму різну тематику. Кожен знайде собі щось до вподоби, щось прекрасне, на чому зупиниться око та завмре від захоплення душа.

На відкритті виставки голова Вінницької обласної організації Національної Спілки художників України Віталій Кононович Каспрук приймав вітання від управління культури міста та області, від музейників, викладачів міста, від мистецтвознавців і інших творчих працівників.

Роботи різні, як різні і художники, їх мрії, здобутки, переживання та джерела натхнення. Обов’язково знайдіть хвилинку часу, щоб переглянути виставку у виставковому залі спілки, в самому центрі міста і подякуйте художникам за невичерпне бажання творити, роблячи світ навколо прекраснішим. Витсавка триватиме до 22 жовтня.



Переглядів: 4744
Поширень: 0

Останні новини