У суботу, 7 липня, буде перекрито рух транспорту через Київський міст

З 8:00 7 липня до 5:30 8 липня буде повністю перекрито рух транспорту в обох напрямках  по вулиці Чорновола. А саме, на відрізку від перехрестя з вул. Громова до перехрестя з вул. І. Богуна. 

Як зазначив директор департаменту капітального будівництва міської ради Ігор Кравець, необхідність повного перекриття мосту цієї суботи викликана тим, що будівельники будуть проводити роботи з бетонування проїжджої частини мостової споруди. «Хочу звернутися до вінничан з проханням завчасно спланувати свій час, якщо вони планують поїздки – адже рух громадського транспорту на період проведення робіт буде змінено. І просимо вибачення за тимчасові незручності. Разом з тим, ми обрали саме вихідний день для бетонування проїжджої частини мосту, коли городянам не потрібно їхати на роботу і частина людей роз’їжджається з міста», - говорить Ігор Кравець

У цей час рух тролейбусів №3, 9, 15 на ділянці від зупинки «Театр ім. Садовського» до зупинки «вул. Стрілецька» буде призупинено в обох напрямках. Перевезення пасажирів вищезазначеними маршрутами буде здійснюватися по вул. Київська – Нансена – Соборна. 

Маршрутки №8Б, 16А, 17А, 23А, 28А рухатимуться по вулицям Магістратській та Соборній.





Переглядів: 3731
Поширень: 0

Останні новини