Свято сезону: Демидівка запрошує на OctoberFest та концерт-аперитив

Гарний настрій, цікава музика, живе спілкування у компанії класиків української сучасної пісні, чарівна жовтнева погода… що ще потрібно? Туристичний набір у наплічник і розклад автобусів до Демидівки! Файно відсвяткувати закриття теплого сезону Демидівських вихідних запрошує славна компанія: «Очеретяний Кіт», Мирослав Кувалдін та Богдан Совик і всі-всі-всі!

12-14жовтня відбуватимуться Демидівські Вихідні OctoberFest! Перед зимовою сплячкою треба добряче повеселитись, поспілкуватись, накопичити приємних емоцій, насолодитись щирою музикою і піснями, тож Творче об'єднання «Очеретяний Кіт» і всі-всі-всі вчергове із радістю запрошує бажаючих у чарівний закуток Поділля – село Демидівка Жмеринського району на веселий OctoberFest! 

«Як завжди, вже за демидівською традицією, ми готуємо для вас сюрпризи щодо музичної і розважальної програми! Але обіцяємо, що буде цікаво!», – обіцяють організатори. Мати з собою: намет, каремат, спальник, миска-кружка-ложка, предмети особистої гігієни. Охочі потрапити до Демидівки на OctoberFest мають  зголоситися за телефонами: 0679471484, 0639985257 (Микола), 0630608792, 0974423737 (Роман).

Але ще до початку веселощів серед живописних просторів Демидівки, всі охочі відчути особливу атмосферу OctoberFest-у збираються на мега-круте музичне пре-паті! 11 жовтня з 19.00 розпочинається свято: близько трьох годин атмосферного саунду та купа незабутніх емоцій! Місце – «Червоний цепелін» (Red Zeppelin). Вхід вільний! Бронювання столів за телефоном 098 204 4838 (мінімальне замовлення 250-300 грн.).

І весь вечір на сцені зірки Демидівки та навколишніх галактик: легенда української музики Мирослав Кувалдін з  хітами The Вйо та фірмовим шаленим реггі; справжній і непідробний хіпі всієї Вінниці та України Богдан Совик з невмирущим рок-н-ролом; а також завжди атмосферний і доречний суто-подільський лаунж від гурту «Очеретяний кіт»! Буде дуже круто і весело, а це ж лише заспів! Тож мерщій бронювати столики і пакувати наплічники до Демидівки!



Переглядів: 4096
Поширень: 1

Останні новини