Вихованці Прибузької школи-інтернат отримали благодійну допомогу з Польщі

Сьогодні, 4 липня, директор Департаменту міжнародного співробітництва та регіонального розвитку ОДА Володимир Мережко завітав до Прибузької спеціальної загальноосвітньої школи-інтернат, що у с.Агрономічне Вінницького району, аби передати маленьким вихованцям навчального закладу подарунки, які нещодавно привезли до Вінниці радник Маршалка Сьвєнтокшиського воєводства Республіки Польща Роберт Бернацькі та голова фонду Poland Business Run Агнеєшка Плєті.

Отримання дитячої канцелярії відбулось через ГО «Інститут громадських ініціатив Вінниччини» та стало можливим завдяки сприянню Департаменту міжнародного співробітництва та регіонального розвитку облдержадміністрації.

Серед подарунків – усе необхідне шкільне приладдя: рюкзаки, альбоми для малювання, зошити, пенали, ручки, олівці, крейда, папір, клей, фломастери, фарба, набори для малювання і креслення, розмальовки, загальною вагою понад 300 кг.

Все це збирали сьвєнтокшиські школярі в кінці навчального року, аби передати своїм ровесникам на Вінниччину. Для передачі подарунків спільним рішенням Департаменту освіти і науки ОДА, Департаменту міжнародного співробітництва та регіонального розвитку ОДА та польської сторони було обрано Прибузьку спеціальну загальноосвітню школу-інтернат Вінницького району, адже тут виховуються 122 дитини з особливими потребами, серед яких 86 - сироти та інваліди, позбавлені батьківського піклування, які потребують підтримки та допомоги.




Переглядів: 4365
Поширень: 0

Останні новини