Хто став чемпіоном Вінниці з КВН?

Триголовий чемпіон Вінниці з КВН.  Переповнена зала МПМ "Зоря" стала свідком, що в Міжнародний день посмішки є люди, які бажають більшого і озвучите це щирим сміхом. Їм в цьому допомагали п'ять фіналістів із подільських університетів та спеціально запрошені гості з Рівненщини. Найбільше в цій грі виявилося інтриги. Достатньо сказати, що майбутній чемпіон був після візитки на... останньому місці. А перемогти команді Донецького національного університету "Триголовий гусь Олежка" допоміг досвід гри в імпровізаційних конкурсах, який вони отримали граючи ще в шкільній ЕлітЛізі нашого міста.

До останнього конкурсу їм на рівних опонували команди ВНТУ "Короче, гумористи!" та ВНМУ "Хесоям". Відповідно вони отримали призи за друге та третє місце. Цього разу за рисою призерів залишились команди "Пять хвилин" ВДПУ та "Свої люди" ХУУП, але досвід отриманий у цій грі додає надії на успіхи в майбутньому. А воно не за горами. 17 листопада Відкритим Кубком Вінниці з КВН розпочинається новий сезон ліги "Вінни(ця) Пух" на призи міського голови Сергія Моргунова.

Запрошуємо всіх охочих до гумору та естрадного мистецтва створювати команди та долучитися до активного життя в аматорському мистецтві. Ліга вдячна за плідну співпрацю туристичній фірмі "Бомба тур", творчому об'єднанню "Безна", КСП "Елтон", радіо "Такт" та радіо "Місто над Бугом". До нових зустрічей!



Переглядів: 3325
Поширень: 0

Останні новини