Співпраця обласної служби зайнятості та ДП «Електричні системи»: більше 1000 укомплектованих вакансій

«Співпрацю з підприємством «Електричні системи» ми розпочали ще у липні минулого року. Це наймаштабніше інвестиційне підприємство з виробництва електрокабельних джгутів для автомобілів європейських заводів. Коли такі підприємства заходять на ринок, це означає, що будуть створені нові робочі місця і допомогти роботодавцю у доборі персоналу головне завдання служби зайнятості. За цей період центри зайнятості міста та області працевлаштували понад тисячу безробітних на заявлені підприємством вакансії», - зазначає Галина Скоковська, директор Вінницького обласного центру зайнятості.

Найзатребуваніші професії на підприємстві «в’язальник схемних джгутів, кабелів та шнурів» та «оператор верстатів з програмним керуванням». Навчання робітників здійснювалось безпосередньо на виробництві. Перші робітники були направлені на навчання  до м. Івано-Франківськ на ДП "Карпати". Сьогодні навчання працівників здійснюється на виробництві у м. Вінниці.

Підприємство працює у три зміни, організований безкоштовний довіз робітників автобусами до місця роботи з числа жителів Вінниці, Турбова, Гнівані, с. Лука-Мелешківська Вінницького району.  

За словами директора ДП «Електричні системи» Олександра Тищенка наразі на підприємстві працює 1200 працівників, є потреба у 500 робітниках, а до кінця року в планах збільшити колектив до 2200 працюючих. Заробітна плата складає 7300 грн. 

«Для добору персоналу служба зайнятості використовує найефективніші форми та методи роботи, зокрема проводить міні-ярмарки вакансій, презентації роботодавця, дні відкритих дверей на виробництві. Понад 20 таких заходів вже проведено для підприємства. Представники підприємства брали активну участь у ярмарку вакансій під час святкування дня міста у вересні 2017 року, загальноміському ярмарку вакансій у квітні 2018, профорієнтаційних заходах для студентської молоді у Донецькому національному та Вінницькому політехнічному університетах, для шкільної молоді у заході «Профістар». Тож співпраця з роботодавцями вже сьогодні дає свої позитивні результати», - говорить Г. Скоковська.



Переглядів: 4538
Поширень: 0

Останні новини