77,4 % вінничан підтримують діяльність міського голови Сергія Моргунова

Діяльність вінницького міського голови Сергія Моргунова  позитивно оцінюють 74,4% городян. Про це на прес-конференції за підсумками соціологічного дослідження «Суспільно-політичні настрої вінничан» повідомив його автор - голова Інституту соціальних досліджень і політичного аналізу Володимир Кіпень.

«Для мене було неочікуваним, що міський голова має такий високий позитивний рейтинг. Це нестандартна ситуація для України. Зазвичай мери міст акумулюють на собі негатив, але тут ми бачимо зворотну ситуацію: мер Вінниці закумулював позитив», – повідомив Кіпень.

За його словами, вінницький міський голова здобув найвищий рівень підтримки серед вінницьких політиків та високопосадовців, - його діяльність оцінюють позитивно 74,4% городян. І лише 15,3 % ставляться до його діяльності з тим чи іншим ступенем негативу.

  Окрім того, мер добре відомий мешканцям міста, - лише 6,3% опитаних заявили, що не знають такого політика. 

«Це зрозуміло: мер міста, життєдіяльність міста зав`язана на його діяльність і роботу його команди», - пояснює соціолог.

Він зауважив, що решта ключових посадових осіб регіону суттєво поступаються вінницькому міському голові показниками позитивної оцінки їхньої діяльності та упізнаваності.

Соціологічного дослідження «Суспільно-політичні настрої вінничан»  проведене Інститутом соціальних досліджень і політичного аналізу разом з кафедрою політології та державного управління ДонНУ  ім. В.Стуса методом інтерв'ю у період з 13 по 22 червня. Вибірка склала 480 осіб і є репрезентативною щодо населення м. Вінниці. Ймовірна статистична похибка становить 1,9%.




Переглядів: 7014
Поширень: 2

Останні новини