У Вінниці продовжують замінювати вікна у під’їздах багатоповерхівок

Цього року у під’їздах 35 багатоповерхівок замінили старі дерев’яні вікна на сучасні енергозберігаючі. Це дасть можливість зберігати тепло у місцях загального користування, адже 20% енергії втрачається саме через вікна. 

Нещодавно завершили роботи у під’їздах будинків по вул. М.Шимка, 22 та вул. В.Порика, 2. Роботи виконують за рахунок співфінансування з міського бюджету (70% від всієї вартості) та мешканців (сплачують 30%). 

«Цього року нам вдалося провести заміну вікон у під’їздах 35 будинків. Варто зазначити, що у Вінниці вже не перший рік планово замінюють старі вікна, які пропускають тепло, на металопластикові. З кожним роком кількість замінених вікон збільшується. В тих під’їздах багатоповерхівок, де такі роботи проведені, мешканці уже відчули позитивний результат. Роботи по заміні вікон продовжуємо й надалі», – зазначив директор департаменту житлового господарства міської ради Роман Фурман.

Наразі старі дерев’яні вікна замінюють на сучасні енергозберігаючі у під’їздах будинків по вул.  С.Зулінського, 6,   вул. Келецька, 117, просп. Космонавтів, 60. 




Переглядів: 3426
Поширень: 0

Останні новини