Вже за тиждень – вперше у Вінниці свято балету, пам’яті геніальної Майї Плісецької!

Вперше у Вінниці пройде грандіозне свято балету «Браво, Майя» - захоплюючий гала-концерт, присвячений великій балерині Майї Плісецькій, яка назавжди увійшли в золоту історію світового балету.

Їй аплодували в усьому світі – шанувальники і перші особи держав, митці і найвідоміші особистості!

27 жовтня о 19.00 на сцені Вінницького театру імені Садовського ми побачимо легендарні балетні партії, що стали візитною карткою Майї Плісецької: «Лебедине озеро», «Раймонда», «Лауренсія», «Дон Кіхот», «Кармен», «Помираючий лебідь» та багатьох інших!

У головних ролях - провідні солістів Одеського національного театру опери і балету та зразкового ансамблю «Фуете»: заслужена артистка України Олена Добрянська, Дмитро Шарай, Катерина Бурдик, Катерина Бартош, Даніель Барба-Наполес, Росана Барбара-Наполес, Анастасія Варанкіна, Еліна Канунікова.

Постановник і режисер проекту – Юлія Козлова.

 «У мистецтві не важливо «що». Найважливіше – «як». Потрібно, щоб дійшло до кожного, щоб торкалося душі – тоді це справжнє, інакше ніяк», - говорила велика балерина!

Її діяльність була настільки великою, що все й не перелічити — балерина, балетмейстер, педагог, автор мемуарів, акторка кіно, художній керівник Римського театру опери та балету і Національного балету Іспанії. Після кожної вистави її викликали на біс і засипали квітами!

Своєю творчістю Майя Плісецька ознаменувала абсолютно нову віху у балеті. Вона в усіх викликала непідробне захоплення: тим, як прекрасно виглядала, інтелектом, почуттям гумору, приголомшливою грацією, почуттям власної гідності, поглядом, знаменитими паузами і, звісно, найвищою балетною технікою.

Майя Плісецька вражала своєю виразною пластикою, феноменальними стрибками, гнучкою спиною, легким кроком і високою музичністю. Вона перша ввела в балетну лексику такий стрибок, як «кільце». 

Балерина створила свій власний стиль, що відрізняється добірністю, графічністю, гостротою і закінченістю жесту, пози як кожного окремого па, так і всього малюнку партії в цілому.

У її пластиці танцювальне мистецтво досягло найвищої гармонії.

Із самого початку свого сценічного життя балерина проявила рідкісний талант трагедійної акторки. Володіючи невичерпним інтересом до всього нового, вона не боялася сценічних експериментів.

Пориньте у світ прекрасного, прийшовши 27 жовтня о 19.00 у Вінницький театр імені Садовського на гала-концерт «БРАВО, МАЙЯ!»!

Поспішайте придбати квитки в один клік на сайті http://bilet.vn.ua, у касах Вінницької Вежі, Будинку офіцерів, театру імені Садовського, «Універмагу» та «Магігранду» (2 поверх).

Замовити безкоштовну доставку квитків у будь-яку точку Вінниці можна за телефонами: (0432)57-55-55, (093)101-00-63 і (098)101-00-63.

Організатор – компанія «ВІННИЦЯКОНЦЕРТ».



Переглядів: 2289
Поширень: 0

Останні новини