До уваги водіїв - вулиця Магістратська перекрита через ДТП

Сьогодні, 22-го жовтня, близько 5:20 на вулиці Магістратській трапилась дорожньо-транспортна пригода: водій автомобіля Volkswagen не вибрав безпечної швидкості, не врахував дорожньої обстановки і не впорався з керуванням, в результаті чого здійснив наїзд на дві електроопори. На даний час вулицю Магістратську перекрито

Одна з електропор впала на автомобіль Skoda Fabia, який рухався в попутному напрямку. В результаті ДТП ніхто не постраждав. Автомобілі зазнали механічних ушкоджень.

На місці події патрульні поліцейські помітили у водія Volkswagen ознаки алкогольного сп’яніння та доставили його до медичного закладу, проте керманич відмовився від освідування.

На винуватця ДТП інспектори склали протокол за ст. 124 КУпАП, а також за ст. 130 КУпАП (керування транспортним засобом у стані сп’яніння).

Шановні водії! Вулицю Магістратську досі перекрито. Про припинення перекриття Патрульна поліція Вінницької області повідомить додатково. Слідкуйте за нашими оновленнями і завчасно плануйте свій маршрут!




Переглядів: 3271
Поширень: 0

Останні новини