Вінницька філія Суспільного отримала логотип UA: ВІННИЦЯ

4 липня член правління ПАТ "НСТУ" Микола Чернотицький, відповідальний за діяльність з оптимізації центральної та регіональної структури, оголосив про присвоєння ще одній філії Суспільного — Вінницькій — логотипу UA:, своєрідного знаку якості Суспільного. Відтепер "ВІНТЕРА" змінить свою назву на UA: ВІННИЦЯ.

"Ми працювали та сподівалися на отримання логотипу UA:. Раділи успіхам колег з інших регіонів та чекали на оцінку наших зусиль. Це чудова новина для працівників Вінницької філії Суспільного, і ми раді такій високій оцінці нашої щоденної роботи, але водночас розуміємо відповідальність, яку ми отримуємо разом із логотипом. Тому з особливим натхненням надалі впроваджуватимемо цінності Суспільного", — сказав продюсер філії Віктор Мозалевський.

Рішення про присвоєння нової назви філіям Суспільного ґрунтується на результатах моніторингу ефірів усіх регіональних мовників. Керівники творчих напрямів стежать за відповідністю журналістським стандартам і цінностям Суспільного.

У поточному періоді ця регіональна дирекція показала найкращі результати й була відзначена як така, що відповідає стандартам якості Суспільного.

Вінницька філія стала дев’ятим регіоном, який досяг такого рівня якості роботи.

Нагадаємо, раніше нові назви за відповідність журналістським стандартам уже отримали Сумська, Рівненська, Івано-ФранківськаЛьвівська, ЧернігівськаЖитомирська й Харківська філії.



Переглядів: 4326
Поширень: 0

Останні новини