Ведучий «Інспектор. Міста» Володимир Остапчук назвав Вінницю містом, яке хоча б раз повинен відвідати кожен українець

Ведучий проекту "Інспектор. Міста" Володимир Остапчук  відвідав з інспекціями шість населених пунктів: Вінницю, Скадовськ, Ужгород, Мукачево,Заліщики й Кропивницький. Володимир перевірив обрані міста на рівень освіти й медицини, чесність еліти, якість харчування й сфери послуг. У новому сезоні інспектор шукає не тільки «гордість» і «ганьбу», а й прихований потенціал у містах України.

«У нас дуже недооцінений внутрішній туризм. Але в Україні чимало місць, які обов’язково треба побачити. Я багато мандрував Європою, жив у Канаді, тому маю, з чим порівнювати. Канадські медики відзначають професіоналізм наших українських лікарів. Рівень харчування в деяких закладах України вищий, ніж у багатьох країнах Європи і тим більше в Канаді»   — говорить Володимир Остапчук.

Ведучий проекту обрав серед проінспектованих населених пунктів три міста, які обов’язково має відвідати кожен українець, і пояснив чому. Зокрема, до Вінниці  Володимир Остапчук радить завітати поціновувачам справжніх українських страв: «Якось ми з лідером гурту «ТІК» Віктором Бронюком були у Вінниці й куштували сало. Воно там дуже класне. А ще там найсмачніший квас. Він робиться на якісь специфічній заквасці. Серйозно, поїдьте туди на квас».


Теги: Вінниця

Переглядів: 6047
Поширень: 0

Останні новини