В цьому році у Вінниці оновили майданчики пятьох дитячих садків

На території садочків встановлюють сучасне ігрове обладнання. По місту будують дитячі та спортивні майданчики. В цьому році зроблене багатофункціональне поле для гри в міні-футбол на території школи №9. Про це розповіла директор департаменту освіти Оксана Яценко, звітуючи про виконання Програми «Вінниця – місто, дружнє до дітей» за 2018 рік.

У місті проживає близько 70 000 дітей. З них у дошкільних навчальних закладах виховується понад 18 000 хлопчикі та дівчаток, у загальноосвітніх навчальних закладах – понад 41 000 дітей. Позашкільні навчальні заклади, дитячо-юнацькі спортивні школи відвідує близько 14 000 хлопчиків та дівчаток. Починаючи з 2010 року у Вінниці реалізуються заходи в рамках міської Програми «Вінниця – місто, дружнє до дітей», яку було оновлено у 2014 році. 

«У 2018 році побудовано багатофункціональне поле для гри в міні-футбол на території ЗШ І-ІІІ ступенів №9. Завершено будівництво футбольного поля у Вінницькому міському палаці дітей та юнацтва. У дошкільних навчальних закладах протягом 2018 року за рахунок коштів міського бюджету придбано сучасне ігрове обладнання для майданчиків у закладах дошкільної освіти № 30, 35, 45, 46, 75», – каже Оксана Яценко.

Також Оксана Яценко розповіла, що у поточному році завершено роботи з будівництва дитячого та спортивного майданчиків на розі вул. Руданського - М. Гавриш. Для комфортного перебування відвідувачів з дітьми в приміщеннях Прозорих офісів міської ради продовжують функціонувати спеціалізовані дитячі кімнати «Смайлик», де діти мають змогу цікаво провести дозвілля під керівництвом педагогів.




Переглядів: 2795
Поширень: 0

Останні новини